Hi, Ik ben jouw Teacher!

Het leven is van jou!

Mijn no-nonsense methodes zijn ontworpen om jou gedachten rond geld, gezondheid, sensualiteit, zelfliefde en business te resetten. Zodat jij je meest stralende Selff kan leven. 

How Can I Help You

Mijn werkwijze is uniek! Ik heb hem ontwikkelt om jou gedachten rond geld, gezondheid, sensualiteit, zelfliefde en business in een nieuw raamwerk te zetten.

Om jou vrij te maken van lage trillingen die jou niet meer dienen en jou volledig in de essentie van wie jij bent, en mag zijn, door het leven te laten gaan.

Ik werk daarom binnen mijn 1 op 1 sessies met verschillende Tools. Waarmee wij samen het avontuur aangaan om jou daar te krijgen waar je straalt van zelfvertrouwen en Ve-Ve-Verliefd wordt op de persoon die jij bent en hoe je in het leven staat! 

Dit kan zowel online als in reallife. 

Holistisch Energetische Therapie

Reading, Healing, Coaching

Met Holistisch Energetische Therapie prikkelen wij samen het zelf helend vermogen van jou lichaam en energetisch gestel. We halen de blokkades weg en laten jou energie weer vrij stromen zodat jij steeds dichterbij de beste versie van jezelf mag gaan leven!

In al mijn sessies gebruik ik de Tool Reading vanuit de Energetische Therapie, door deze tool zet ik mijn aardse behoeften op pauze en kan ik feilloos in tunen op jou lichaam en energie systeem zodat onze tijd samen ook echt 100% om jou systeem en behoeften draait. 

p.o.p.

Voorouder Healing /Reïncarnatie Therapie

Het niet vertelde verhaal wordt gehoord

Veel van onze blokkades en problemen hebben een wortel in het familiesysteem waarin wij zijn geboren. Elke familie heeft daarbij zijn eigen thema’s. Het hoeven geen grote trauma’s te zijn om toch van invloed te zijn op jou leven. 

Heb jij het gevoel dat je maar niet verder lijkt te komen, wat je ook doet? Welke therapie of cursus je ook volgt? Dan kan het erg interessant zijn om eens samen te kijken naar jou voorouder en vorig leven systeem. 

Numerologie Reading

Een prachtige en concrete manier om inzicht te krijgen in jouw zielsblauwdruk!

Aan de hand van je naam en geboortedatum, bereken ik je energetisch zielsgetal, talent, karmanummer, levenspad en energetisch levensdoel. De uitkomst van deze reading geef ik je terug in een gesprek van +- 30 minuten tot een uur. We duiken dan samen in jouw energetische blauwdruk. Je leert jezelf en je blokkades kennen en komt met meer inzicht in jou energetische trillingen dichter op jou gronding te staan.

Deep Dive

Voorouder + Energetische healing

Raak jij enthousiast over wat je leest en wil je graag grondig aan de slag? 

Dan is de deep dive iets voor jou! We pakken hierbij  je vooroudergeschiedenis erbij in combinatie met energetische healing. Je zelf helend vermogen en de inzichten vanuit de voorouder healing worden gegrond en in jou systeem tot rust gebracht.

 

Fenna11

Programma's

Omdat ik er heilig van overtuigd ben dat je niet alleen in je eentje grote stappen kan maken, maar juist in een groep of healing circle veel aan elkaar kan hebben, ben ik achter de schermen bezig om verschillende programma’s te ontwikkelen.

Voor een ieder die graag aan thuis studie of juist graag in groepsverband werkt. Er komen zulke mooie dingen aan!

 

Freebies

De gratis content voor de moderne hoogsensitieve en intuitieve Wild (Wo)man. 

Omdat ik er zo ingeloof dat je zelf ook veel kan. En soms alleen dat kleine zetje maar nodig hebt om het kwartje te laten vallen, zodat jij weer helemaal jou doel kan gaan leven

 

fing-my-tribe.jpg