Chakra Bootcamp! 8 maanden lang jou Chakra systeem leren kennen

Deze Bootcamp is gemaakt om jezelf beter te leren kennen. En dan op energetisch en fysiek vlak. Onze Chakra’s zijn essentiële energie knooppunten in ons lijf. Hoe meer deze in balans zijn hoe soepeler wij door het leven dansen. 

Als je deze challenge aangaat zul je 8 maanden lang elke week een contact moment met mij en de groep hebben. We nemen de tijd om onze eigen energie te leren voelen, en de chakra’s te leren kennen. EN natuurlijk veel tips en tricks om met je chakra’s te leren werken in jou fysieke voordeel.  

De focus gaat liggen op meer innerlijke vrijheid en bewustzijn van wat er in en door jou leeft.  

De cursus is uitermate geschikt voor iedereen die zichzelf een boost wil geven om zijn meest mooie leven te leven. 

Niet uitsluitend maar ook uitermate geschikt voor mensen met burn-out en/of burn under klachten, omdat het ontzettend veel handvaten geeft om in jezelf te keren en juist te leren wat belangrijk is en werkt voor jou! 

Let’s have some fun + ondersteuning op jouw ontdekkingsreis om meer en meer jij te worden!!!

Details

Wat houdt de Chakra Bootcamp in?

Deze bootcamp is ontworpen om jou dichterbij jezelf te brengen. Om je een basis te geven aan kennis over je chakrasysteem. Zodat jij er ook echt mee verder kan.

Ik ga je leren hoe je je energie kunt voelen. Hoe je contact kunt maken met je verschillende chakra’s en hoe je ze meer balans kunt geven. 

Dit alles gaan we doen in een groep van maximaal 6 mensen. Mannen, vrouwen, maakt niet uit. Het is voor iedereen toepasbaar.

We gaan de reis samen maken langs ons Chakra systeem. Ik bied dit in de vorm van zowel cognitieve informatie als een energetisch leerproces. Allemaal online te volgen. Zodat jij ook tijdens onze reis de ruimte hebt om alles meteen op jouw manier te integreren, daar waar het het belangrijkste is, namelijk in jou leven! 

Kennis is macht, en samen staan we daarin nog sterker. Vooral als we het geheel van onszelf leren kennen brengt ons dat daar waar we willen zijn
Fenna Bakker
Holistisch Energetisch Therapeut